Under My Skin: Ajanpuutteesta...

lauantai 18. helmikuuta 2017

Ajanpuutteesta...

Meidän päivä alkaa yleensä 6.30-7.00. Mä vien aina lapset päiväkotiin 8.15 ja jatkan siitä matkaani töihin, tai sitten takaisin kotiin. Jos siis menen myöhempään. Lasten pitää olla päiväkodissa viimeistään 8.15 jos aikovat syödä aamupalan siellä, ja sen jälkeen alkaa touhut, joten mun mielestä on kaikista selkeintä viedä ne jo aamupalalle. Päivystyspäivinä kerran viikossa mä menen vasta kymmeneen, joten heität silloin lapset päiväkotiin ja menen kotiin valmistautumaan. Pieti hakee lapset kolmen jälkeen joka päivä. Oon tykännyt tästä järjestelystä, ja se toimii meillä mainiosti. Välillä tuntuu tosi pahalta kun saattaa olla viikkoja että olen joka päivä vasta kuuden jälkeen kotona... Työpäivät saattaa olla pitkiäkin siis. Päivä-/iltapainoitteista työtä tehdessä siihen pitää vaan tottua.


Annan kyllä sitten lapsille vapaapäivinä huomiota senkin edestä. Huomasin varsinkin heti töiden aloittamisen jälkeen että tulee jopa oltua lasten kanssa ja keskityttyä niihin paljon paljon enemmän kuin esimerkiksi silloin kun olin kotona ja ne oli "aina siinä". Kyllä mä ikävöin niitä päivittäin, mutta oon iloinen että niillä on hyvät päiväkotiryhmät joissa ne viihtyy. Ja mulla tietysti työ jossa mä viihdyn.Silloin kun on vapaa-aikaa, mä siivoilen, olen lasten kanssa, ulkoillaan, käydään sukulaisilla, käydään ostoksilla ja ollaan vaan. Mä käyn salilla 2-4 kertaa viikossa, viikosta riippuen, ja töissä 5-6 päivänä viikossa. Aloitin blogin uudestaan vuoden alussa, se vaikutti hyvältä idealta, mutta ei ilmeisesti ollut- Mä todellakin kuvittelin että mulla olis ollut se yksi pieni hetki viikossa aikaa kirjoitella, mutta olin väärässä, Se harmittaa! En kuitenkaan aio laittaa tätä kiinni, tänne on kiva välillä kirjoitella kuulumisia. Ihan omaksi iloksi, arkistointi mielessä... Joku kysyi että avasinko blogin yhteistyökumppaneiden takia, ja voin kertoa että en. Mulla ei ole tällä hetkellä yhtäkään yhteistyökumppania ja tuskin tulee olemaankaan. En usko että yksikään yhteistyökumppani hyötyy blogista joka päivittyy jouluna ja juhannuksena... Tykkään kirjoittamisesta tosi paljon. Vihaan blogeja jotka päivittyy kerran kuussa. Sen takia en luekaan niitä. Jos teitä ärsyttää se etten kirjoita, älkää edes odottako sitä. Yllättykää iloisesti kun olen kirjoittanut, mutta älkää avautuko mulle jos en ole kirjoittanut. Se avautuminen ei haittaa mua yhtään, eikä se tosiaankaan motivoi mua raivaamaan tilaa kalenteristani. Kirjoitan silloin kun pystyn. Mä laitan tänne suurimmaksi osaksi kuvia joita oon räpsinyt puhelimellani silloin tällöin, en enää ota kuvia blogia varten. Mulla ei ole niin hyvää kameraa kuin haluaisin, joten en saa toteutettua tänne sellaista sisältöä kuin haluaisin ja mitä itse haluaisin muiden blogeista lukea. Kirjoitan tätä itseäni varten, tulevaisuutta varten, mutta on ihan kiva jos joku muukin tänne eksyy lukemaan ja ehkä kommentoimaankin. Tää asia on nyt loppuunkäsitelty. Under my skin on blogi joka päivittyy aina silloin tällöin. Se siitä, ei enää marmattamista tästä aiheesta!


Ensi kerralla jatketaan kivemmilla aiheilla :)


8 kommenttia:

 1. No olisit heti sanonu....tai siis jossain välissä, ni ei ois kukaan valittanu.Mut taaas ihana postaus, ihania kuvia,ja hyvä ettet lopeta, koska tän tason postauksia onkin jo ollut ikävä ja näitä kyllä jaksaa odottaa <3 Oot vaan niin paras, tykkään sun rehellisestä tyylistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin kirjoitin niin luulin et on aikaa mut olin väärässä :)

   Kiitos <3

   Poista
 2. Ihana lukea edes joskus. :) Mulla ei vielä ole edes lapsia ja silti blogille ei tahdo töiden jälkeen löytyä aikaa (tai oikeammin, ei huvita mennä tietokoneelle enää illalla, kun on koko päivän jo ruutua tuijottanut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän mitä tarkoitat... kyllä aika on kortilla...

   Poista
 3. piste! hyvin kirjotettu :) mä ainakin aion käydä välillä kurkkailee ootko kirjottanut :)

  VastaaPoista
 4. Muistan sinun kirjoittaneen joskus risteilyistä niin saanko kysyä millä laivoilla olette olleet? :) Meillä olisi kesäksi suunnitteilla risteily ja lapset olisivat 1v ja 4v. Kokemuksia laivoista joilla olitte? :) mikä laiva olisi paras lyhyelle risteilylle tuon ikäisten lasten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viking grace on hyvä laiva pienelle risteilylle mutta se lähtee Turusta. Muuten ollaan käyty Siljan symphonyllä ja serenadella, joista toinen on enemmän remontoitu. Ne laivat menee Tukholmaan ja toisessa niistä (ellei jo toisessakin) on tosi hyvä leikkipaikka jossa lapset kyllä viihtyy hyvin :)

   Poista

Kiitos !